Категории

Молотки, сокири

Вид: Список / Сетка
Изображение
Наименование
Цена
Сумма
Кол-во
Киянка гумова 680г.75мм,чорна гума,металева ручка ..
< >
109.00грн.
109.00грн.
Молоток 500 г, ручка з фібергласу HT-0205 ..
< >
179.00грн.
179.00грн.
Молоток 800 г.ручка з фібергласу HT-0208 ..
< >
250.00грн.
250.00грн.
Молоток столярний 450 г.з металевою ручкою HT-0224 ..
< >
189.00грн.
189.00грн.
Сокира 600 г, ручка з фібергласу HT-0261 ..
< >
249.00грн.
249.00грн.
Сокира 800 г, ручка з фібергласу HT-0262 ..
< >
299.00грн.
299.00грн.
Сокира 930г, ручка з фібергласу, STORM HT-0292 ..
< >
675.00грн.
675.00грн.
Молотки, сокири
Молотки, сокири