Категории

Свердла

Вид: Список / Сетка
Изображение
Наименование
Цена
Сумма
Кол-во
Свердло по металу 7,0мм з титан. покриттям HSS-TiN (1/10шт) 1040701 ..
< >
22.83грн.
22.83грн.
Свердло по металу 7,5мм з титан. покриттям HSS-TiN (1/10шт) 1040751 ..
< >
20.34грн.
20.34грн.
Свердло по металу 8,5мм з титан. покриттям HSS-TiN (1/5шт) 1040851 ..
< >
27.81грн.
27.81грн.
Свердло по металу DIN338 3.0мм HSS SD-5030 ..
< >
7.50грн.
7.50грн.
Свердло по металу DIN338 4.0мм HSS SD-5040 ..
< >
7.00грн.
7.00грн.
Свердло по металу DIN338 5.0мм HSS SD-5050 ..
< >
10.00грн.
10.00грн.
Свердло по металу DIN338 6.0мм HSS SD-5060 ..
< >
12.00грн.
12.00грн.
Свердло по металу Р6М5К5 кобальтове 10,5мм (блістер) Ultra 1129872 ..
< >
200.03грн.
200.03грн.
Свердло по металу Р6М5К5 кобальтове 12,0мм (блістер) Ultra/Haisser 1129902 ..
< >
278.05грн.
278.05грн.
Свердло по металу Р6М5К5 кобальтове 8,5мм (блістер) Ultra 1129782 ..
< >
124.50грн.
124.50грн.
Свердло по металу Р6М5К5 кобальтове 9,0мм (блістер) Ultra/Haisser 1129812 ..
< >
103.34грн.
103.34грн.
Свердло по металу Р6М5К5 кобальтове 9,5мм (блістер) Ultra 1129832 ..
< >
157.70грн.
157.70грн.
Свердло ступінчасте по металу 4-20 мм SD-5820 ..
< >
125.00грн.
125.00грн.
Свердла
Свердла